Persovens

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van ovens: persovens, sinterovens en porselein ovens. Onze tandtechnisch specialist Gerard van Veggel kan u adviseren welke oven het best in uw laboratorium past.

2022-DU-website-800x300 banner-Vita Vacumat 6000MP-150dpi

Vita Vacumat 6000MP

Vacumat 6000MP is gebouwd om veilige en betrouwbare persresultaten te garanderen. Deze combipress-eenheid combineert alle voordelen van een moderne bak- en persoven met een compact ontwerp dat nieuwe normen stelt. De oven kan ook worden gebruikt voor het persen van alle verkrijgbare perskeramiek en is geschikt voor een grote verscheidenheid aan moffelsystemen.

Ivoclar Programat EP 5010

De Programat EP 5010 is een premium combinatie-oven, van de laatste generatie in de Programat serie, en kan zowel als persoven als keramische oven worden gebruikt. Dit innovatieve, efficiënte en gebruikersvriendelijke model oven combineert optimale vormgeving met geavanceerde technologie.

Ivoclar Programat EP 3010

De Programat EP 3010 wordt gekenmerkt door kosteneffectiviteit en hoogwaardige pers- en bakresultaten. Bovendien is de Programat EP 3010 optimaal afgestemd op Ivoclar Vivadent perskeramische materialen zoals IPS e.max Press.

Zubler Vario 330EZR

Zubler Vario Press 330.e ZR

De Vario Press 330.e ZR van Zubler is een combinatie pers en keramische oven. Deze beschikt over de Advanced Press voor lithiumdisilicaat, een gepatenteerde technologie die de vorming van reactielagen minimaliseert of volledig elimineert en de volledige programmaduur aanzienlijk verkort met wel 50%.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een persoven? Neem contact op met onze tandtechnische specialist via 030 281 55 07 of vul het contactformulier in. Gerard staat u zo snel mogelijk te woord.