Porselein ovens

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van ovens: persovens, sinterovens en porselein ovens. Onze tandtechnisch specialist Gerard van Veggel kan u adviseren welke oven het best in uw laboratorium past.

2022-DU-website-800x300 banner-Ivoclar-Programat P710-150dpi

Ivoclar Programat P710

Met de Programat P710, de oven in het premium-marktsegment, is het nieuwe ovenplatform van Ivoclar nu compleet, met zijn innovatieve techniek en exclusieve ontwerp. The intelligente Programat infrarood technologie verhoogt de procesveiligheid en versnelt het bakproces met hoogwaardige resultaten. De infrarood tthermografische camera controleert en bepaalt de beste voordroog- en sluit procedé voor elke bakcyclus.

Ivoclar Programat P510

De Programat 510 combineert hoogwaardig en modern design met efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. De intelligente Programat met infrarood technologie geeft een betere kwaliteit van de bakresultaten en versnelt de bakcycli tot wel 20%. De grootte van het aantal restauraties in de bakruimte is onbelangrijk. De infraroodcamera controleert automatisch het voordrogen en sluitingsproces. De Programat P510 kan worden bediend door de grote 7-inch kleuren touchscreen en het beproefde folietoetsenbord.

Ivoclar Programat P310

Met het compacte design, is de Programat P310 de ideale oven voor de dagelijkse lab routine. Dankzij de nieuwe kleuren touchscreen en het beproefde folietoetsenbord, is het nog makkelijker geworden om deze oven te bedienen, in vergelijking met de oven van de vorige generatie P300. De oven is uitgerust met verschillende programma’s, die goed kunnen worden gecoördineerd met materialen zoals de IPS e.max, IPS d.SIGN, IPS InLine and IPS Empress, zodat de oven meteen in gebruik kan worden genomen zonder programmering.

Zubler Vario 230 ZR
Zubler Vario 230 ZR

Zubler Vario 230ZR

De VARIO 230ZR biedt de TTC-modus. Deze programmatypes maken lineaire koeling mogelijk voorafgaand aan het “Open tijd” gedeelte van programma’s. De TTC-modus is ontworpen voor gevoelige keramische materialen zoals lithiumdisilicaat en gelaagd zirkonia, en is het meest gebruikte programmatype geworden voor het bakken van zirkonia’s met volledige booglagen, kleuring en glazuur.

VITA Vacumat 6000M

De Vacumat 6000M is een volautomatische, microprocessorgestuurde brandoven, ideaal voor het bakken van alle tandheelkundige keramiek. De oven overtuigt door uitstekende kwaliteit en esthetiek, en biedt uitstekende brandresultaten, veiligheid en gebruiksgemak.

VITA V60 i-Line

VITA combineert maximale kwaliteit met bewezen technologie. En met de VITA V60 i-Line voldoet VITA consequent aan deze eisen. VITA V60 i-Line legt de nadruk op twee kernaspecten: uitstekende resultaten op de lange termijn en een gebruiksvriendelijke bediening.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een porselein oven? Neem contact op met onze tandtechnische specialist via 030 281 55 07 of vul het contactformulier in. Gerard staat u zo snel mogelijk te woord.