CADCAM apparatuur

Apparatuur CADCAM

CADCAM staat voor Computer-aided Design en Computer-aided Manufacturing. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van computersoftware bij het ontwerpen en produceren van producten. Inmiddels is de CADCAM technologie bijna niet meer weg te denken uit de moderne dentale wereld. In de voortdurend veranderende tandheelkundige markt worden er constant nieuwe technologieën en toepassingen gecreëerd. Mede dankzij toenemende precisie, gebruiksgemak en tijdwinst die het oplevert is CADCAM apparatuur een uiterst interessante en economisch interessante investering voor uw laboratorium of praktijk.

Plandent kan u compleet adviseren over de nieuwste, meest betrouwbare machines en producten op het gebied van CADCAM. Dit voor zowel chairside als labside. Tijdens uw aankooptraject adviseert onze CADCAM specialist Ruud Kolijn u over de machine die het beste bij u past, en gaan wij met u op zoek naar de juiste toebehoren. Bovenal leveren wij apparatuur en producten van de drie grootste spelers in de branche: Denstply Sirona, Planmeca en Ivoclar.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in onze CADCAM apparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.