Vacuümgipsmengers

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van vacuümgipsmengers. Onze specialist Gerard van Veggel adviseert graag welke vacuümgipsmenger het beste past in uw laboratorium.

2021-DU-website-tt-renfert twister evolution

Renfert Twister

Snelle vacuümmengeenheid met membraanpomp voor de vacuüm- en basismengfuncties. Kan flexibel worden gebruikt voor alginaat afdrukmaterialen en alle dupliceer- en modelmaterialen die in de tandtechniek worden gebruikt. Een betrouwbare verwerking van grote hoeveelheden dankzij de hoge snelheid.

Reitel Vacuret Digit

De nieuwe Vacuret Digit is perfect geschikt voor het homogeen en luchtbelvrij mengen van gips, investeringsmaterialen, siliconen of alginaten die in de tandtechniek worden gebruikt. De draaiknop wordt gebruikt voor het intuïtief programmeren van de voor- en hoofdmengtijd bij verschillende snelheden, tijden en vacuümniveaus of zonder vacuüm.

Reitel Retomix Easy

De Retomix Easy bevat een hoogwaardige, duurzame vacuümpomp en u heeft alleen een stopcontact nodig om aan de slag te gaan! Het belangrijkste voordeel van de vacuümmenger is zijn eenvoudige bediening – u houdt gewoon de mengkom tegen het toestel en de vacuümpomp start automatisch. De juiste mengtijd wordt ingesteld met de handmatige timer.

Wassermann Wamix-Touch

De Wamix-mengers maken indruk met hun perfecte en bubbelvrije resultaten. Ze zijn eenvoudig te bedienen en uiterst robuust, wat het werk zeker een stuk eenvoudiger maakt. Via een touchscreen en het nieuw ontwikkelde bedieningspaneel kan de gebruiker snel en eenvoudig de relevante parameters instellen. De techniek vormt de basis voor eersteklasproducten, snel en reproduceerbaar.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een vacuümgipsmenger? Neem contact op met onze tandtechnische specialist via 030 281 55 07 of vul het contactformulier in. Gerard staat u zo snel mogelijk te woord.