Vacuümgipsmengers

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van vacuümgipsmengers. Onze specialist Gerard van Veggel adviseert graag welke vacuümgipsmenger het beste past in uw laboratorium.

2021-DU-website-tt-renfert twister evolution

Renfert Twister Evolution (Venturi)

Twister Evolution en Twister Evolution Venturi belichamen mengtechnologie zonder compromissen. De bediening is intuïtief en de reproduceerbaarheid met één druk op de knop voldoet aan alle eisen.

Reitel Vacuret Digit

De nieuwe Vacuret Digit is perfect geschikt voor het homogeen en luchtbelvrij mengen van gips, investeringsmaterialen, siliconen of alginaten die in de tandtechniek worden gebruikt. De draaiknop wordt gebruikt voor het intuïtief programmeren van de voor- en hoofdmengtijd bij verschillende snelheden, tijden en vacuümniveaus of zonder vacuüm.

Reitel Retomix Easy

De Retomix Easy bevat een hoogwaardige, duurzame vacuümpomp en u heeft alleen een stopcontact nodig om aan de slag te gaan! Het belangrijkste voordeel van de vacuümmenger is zijn eenvoudige bediening – u houdt gewoon de mengkom tegen het toestel en de vacuümpomp start automatisch. De juiste mengtijd wordt ingesteld met de handmatige timer.

Reitel Retomix Mini

Het compacte ontwerp van de Retomix Mini i.c.m. de hoge operationele capaciteit, is een economische oplossing voor zowel de tandartspraktijk als het laboratorium. Net als bij de Easy is de Retomix Mini uitgerust met een hoogwaardige vacuümpomp. De bediening is eenvoudig dankzij de variabele snelheid en de elektronische timer, die de mengtijd nauwkeurig regelt.

Wassermann Wamix-Touch

De Wamix-mengers maken indruk met hun perfecte en bubbelvrije resultaten. Ze zijn eenvoudig te bedienen en uiterst robuust, wat het werk zeker een stuk eenvoudiger maakt. Via een touchscreen en het nieuw ontwikkelde bedieningspaneel kan de gebruiker snel en eenvoudig de relevante parameters instellen. De techniek vormt de basis voor eersteklas producten – snel en reproduceerbaar.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een vacuümgipsmenger? Neem contact op met onze tandtechnische specialist via 030 281 55 07 of vul het contactformulier in. Gerard staat u zo snel mogelijk te woord.