Polijstunits

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van polijstunits. Onze tandtechnisch specialist Gerard van Veggel adviseert u graag welke polijstunit het beste past in uw laboratorium.

2022-DU-website-800x300 banner-Reitel Poliret Mini-150dpi

Reitel Poliret Mini

De compacte polijstmachine Poliret Mini heeft zeer weinig ruimte nodig. Het heeft een rechts geplaatste spindel en is geschikt voor het slijpen, polijsten, reinigen en borstelen van metalen en kunststof materialen. De polijstgoot van kunststof kan voor het reinigen gemakkelijk worden verwijderd. Uitstekende resultaten en een hoog rendement worden bereikt door de volledig instelbare toerentalregeling met een 600 W motor.

Reitel Poliret Classic

Reitel Poliret Classic

Deze roestvrij stalen polijstunit is ideaal voor het snel en economisch polijsten, slijpen, reinigen en borstelen van metalen en kunststof materialen op het gebied van tandprothetiek en andere toepassingsgebieden.

Reitel Poliret Comfort

Reitel Poliret Comfort

De Poliret Twin heeft twee spindels en is instelbaar met toerentallen van 800 tot 4.500 omw/min. De filterzakken van de geïntegreerde afzuiging zijn afwasbaar en kunnen worden hergebruikt.

Reitel Poliret Twin

Reitel Poliret Twin

De Poliret Twin heeft twee spindels en is instelbaar met toerentallen van 800 tot 4.500 omw/min. Deze polijstmachine is uitgerust met twee afzonderlijke motoren, die elk een volledig variabel toerental hebben.

2022-DU-website-800x300 banner-Wassermann WP-EX 3000II-150dpi

Wassermann WP-EX 3000II

Krachtig en duurzaam: Het compacte polijstapparaat WP-Ex 3000 II garandeert eersteklas polijsten en afzuigen, zelfs in het kleinste lab. Het apparaat heeft een duidelijk multifunctioneel display en een multi-instelbare polijstmotor. Bovendien is het uitgerust met een daglicht LED Spot.

Wassermann WP-EX 2000II

Wassermann WP-EX 2000II

Een kleinere oplossing voor een grotere vraag: De compacte polijstunit WP-EX 10II is de perfecte oplossing voor eersteklas polijsten en afzuigen in de kleinste ruimte.

Wassermann WP-EX 10II

De WP-Ex 2000 II behoort tot de gerenommeerde compacte en krachtige roestvrijstalen polijstunits uit de Wassermann-serie – ontworpen voor het dagelijkse tandtechnische laboratoriumwerk en voorzien van geïntegreerde daglicht-LED’s.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een polijstunit? Neem contact op met onze tandtechnische specialist via 030 281 55 07 of vul het contactformulier in. Gerard staat u zo snel mogelijk te woord.