KaVo behandelunits

De behandelunit is het middelpunt van de moderne tandartspraktijk. Het kiezen van het juiste model met op maat gemaakte functies is een cruciale beslissing. De behandelunit moet naadloos opgaan in de praktijkapparatuur qua uiterlijk en technologie. Naast de bekende kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van KaVo, laat het gehele KaVo behandelunit assortiment een modern, innovatief ontwerp zien, evenals intelligente en innovatieve technische details die het werk voor u gemakkelijker maken en de behandeling zo comfortabel mogelijk maken voor uw patiënten.

KaVo ESTETICA E70/E80 Vision

De KaVo ESTETICA E70/E80 Vision behandelunits kunnen met een visionair opgehangen stoelconcept en maximale ergonomische comfort in elke behandelingspositie worden gebracht. Met een aantrekkelijk ontwerp, intuïtieve bediening en een scala aan intelligente functies voldoen ze ruimschoots aan zelfs de meest veeleisende eisen.

KaVo uniQa

De uniQa biedt volop ruimte voor uw eigen, unieke eisen en manier van werken. Het aantrekkelijke ontwerp, de intelligente functies en hoogwaardig vakmanschap zorgen voor uitstekende behandelingen.

KaVo Primus 1058 Life

De Primus 1058 Life heeft wereldwijd al duizenden tandartsen overtuigd en biedt kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Verkrijgbaar als rechtshandige of linkshandige unit in tafel-, zwenkarm- of wagenversies.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in KaVo behandelunits of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.