Intra-orale röntgenapparatuur

De ontwikkelingen in röntgen volgen elkaar in razendsnel tempo op. U als behandelaar krijgt steeds betere beelden voor de diagnose terwijl de patiënt wordt blootgesteld aan steeds lagere dosis. Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van röntgenapparatuur. Van de nieuwste modellen tot een standaard basismodel, voor elke praktijk is er een apparaat. Onze röntgenspecialist kan u adviseren welke vorm van röntgenapparatuur het best in uw praktijk past: intra-oraal, extra-oraal, 2D of 3D röntgen.

Planmeca ProX
Planmeca ProX

Planmeca ProX

De geavanceerde intra-orale röntgenunit Planmeca ProX biedt een gemakkelijke en nauwkeurige positionering, een ongecompliceerd beeldvormingsproces en beelden van topkwaliteit in hoge resolutie. Het is een zeer nuttige en effectieve optie voor 2D-beeldvorming voor alle tandheelkundige klinieken. Planmeca ProX past zich aan zowel de korte als de lange kegel beeldvormingstechnieken aan.

Planmeca ProSensor HD

Planmeca ProSensor HD

ProSensor, de intra-orale röntgensensor van Planmeca, zorgt voor topkwaliteit röntgenfoto’s. De sensor is volledig gesealed en kan worden ondergedompeld in een desinfectans. De vervangbare kabel is versterkt met Kevlar. Dit maakt de sensor zeer degelijk. Verkrijgbaar in de formaten 0, 1 en 2.

Planmeca ProScanner 2.0

Planmeca ProScanner 2.0

De Planmeca ProScanner 2.0 is ontworpen om naadloos deel uit te maken van de intraorale beeldvormingsworkflow van een tandheelkundige kliniek. Het is een krachtige scanner die onderhoudsvrij en extreem duurzaam is.

Acteon X-Mind DC
Acteon X-Mind DC

Acteon X-Mind DC

De Acteon X-Mind DC staat bekend om zijn betrouwbaarheid en de constante prestaties. Een dubbele loodbescherming van de röntgenkop en het gebruik van een expansiekamer zorgen voor een optimale bescherming van de gebruikers en de patiënt. Door de geoptimaliseerde belichtingstijden is dit apparaat uitermate geschikt voor het toepassen van digitale beeldvorming.

Dentsply Sirona Heliodent Plus

Dentsply Sirona Heliodent Plus

Met Heliodent Plus van Dentsply Sirona kunt u niet alleen geweldige beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak verwachten, maar ook een intra-orale röntgenunit die naadloos in uw praktijk integreert. De Heliodent Plus biedt een breed scala aan opties om aan te passen aan uw klinische behoeften, ruimtebeperkingen en budget. De draagarm is verkrijgbaar in twee uitvoeringen (rond of vierkant) en drie lengtes (41 cm/16,2″; 70 cm/27,5″; 95 cm/37,4″) en de unit zelf kan op vier verschillende manieren worden geïnstalleerd.

Dentsply Sirona Xios XG Supreme & AE

Dentsply Sirona Xios XG Supreme & AE

De intraorale sensoren Xios AE en Xios XG Supreme bieden toonaangevende beeldkwaliteit met een theoretische resolutie van 33 lp/mm, waardoor uw digitale radiografie een hoge mate van helderheid, scherpte en detail krijgt. Duidelijkheid is de meest genoemde technische factor voor beeldkwaliteit van hoge kwaliteit. Een uitstekende beeldresolutie is essentieel voor het definiëren van randen, het identificeren van cariës en het bepalen van een aantal andere verschillende indicaties tijdens uw patiëntonderzoek.

Dürr VistaScan Combi View
Dürr VistaScan Combi View

Dürr VistaScan Combi View

De VistaScan Combi View fosforfoliescanner maakt de intuïtieve, efficiënte en tijdbesparende digitalisering van fosforgfolies voor zowel intraorale als extraorale formaten mogelijk. Onder meer het grote touchscreen en de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface dragen hieraan bij. Dankzij de geïntegreerde draadloze LAN-functionaliteit is het apparaat buitengewoon flexibel.

Dürr VistaScan Ultra View

Dürr VistaScan Ultra View

Een high-end apparaat wat de superieure beeldkwaliteit van PCS-technologie combineert met uitstekende prestaties en innovatieve functies. Het is speciaal ontwikkeld met het oog op de hoge eisen welke grotere tandartspraktijken en klinieken stellen. Het is mogelijk om snel en eenvoudig te scannen, maar ook parallel scannen met 2 sleuven waarmee gelijktijdig intra-orale fosforplaten worden gescand.

Dürr VistaScan Mini Easy 2.0

Dürr VistaScan Mini Easy 2.0

De nieuwe VistaScan Mini Easy 2.0 heeft niet alleen een baanbrekend ontwerp, maar beschikt ook over state-of-the-art technologie. Hij werkt met de nieuwste beeldplaat technologie en maakt tal van nieuwe AI-functies mogelijk in combinatie met de VistaScan IQ-beeldplaat. Daarnaast zorgt de PCS-technologie voor superieure beeldkwaliteit van uw scanner en is uw praktijk goed uitgerust voor de toekomst.

Dürr Dental VistaScan Mini View 2.0

Dürr VistaScan Mini View 2.0

Niet alleen het ontwerp is futuristisch. De technologie erachter is net zo baanbrekend. Hij maakt gebruik van de nieuwste beeldplaattechnologie en werkt samen met VistaScan IQ-beeldplaten om veel nieuwe, op AI gebaseerde functies te openen. Met de Smart Scan Workflow wordt het werk nog efficiënter dankzij de mogelijkheid om IQ-beeldplaten platen direct aan de patiënt te koppelen.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in intra-orale röntgenapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Erik Baas via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.