2D röntgenapparatuur

De ontwikkelingen in 2D röntgen volgen elkaar in razendsnel tempo op. U als behandelaar krijgt steeds betere beelden voor de diagnose terwijl de patiënt wordt blootgesteld aan steeds lagere dosis. Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van röntgenapparatuur. Van de nieuwste modellen tot een standaard basismodel, voor elke praktijk is er een apparaat. Onze röntgenspecialist kan u adviseren welke vorm van röntgenapparatuur het best in uw praktijk past: intra-oraal, extra-oraal, 2D of 3D röntgen.

Planmeca ProMax 2D S3
Planmeca ProMax 2D S3

Planmeca ProMax 2D S3

Planmeca ProMax 2D S3, met drie gewrichten (SCARA3), is ontworpen voor alle behoeften op het gebied van 2D-beeldvorming: panoramische, extraorale bitewing, TMJ, sinus en 2D tomografische beeldvorming. De nieuwste generatie röntgenapparatuur is uitgevoerd met de SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm), waardoor het ProMax röntgenapparaat in vele posities kan worden gemanoeuvreerd.

Planmeca ProMax 2D S2

Planmeca ProMax 2D S2

Planmeca ProMax 2D S2, met twee gewrichten (SCARA2), bevat basisprogramma’s voor panoramische, extraorale bitewing, TMJ en sinusbeeldvorming. De nieuwste generatie röntgenapparatuur is uitgevoerd met de SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm), waardoor het ProMax röntgenapparaat in vele posities kan worden gemanoeuvreerd.

Planmeca ProOne

Planmeca ProOne

Elegant panorama röntgentoestel met compacte afmetingen die, dankzij de state-of-the-art technologie, superieure beelden maakt. Middels de zijwaartse instap is het mogelijk de patiënt staand of zittend te positioneren en is het toestel tevens geschikt voor rolstoelpatiënten. Planmeca ProOne is uitgerust met een grafische gebruikersinterface in kleur, die u helpt bij het doorlopen van procedures met duidelijke teksten en symbolen.

Dürr VistaPano S
Dürr VistaPano S

Dürr VistaPano S

De VistaPano S is aantrekkelijk vanwege de scherpte, het gebruiksgemak en de goed doordachte workflow die wordt ondersteund door een innovatief 7 ”aanraakscherm. Het dankt zijn beeldprestaties aan twee innovatieve technologieën: CsI-sensortechnologie en S-Pan-technologie. Met de snelle scanmodus kunt u in 7 seconden een volledig OPG-beeld van een volwassene scannen met een bijzonder lage dosis.

Dentsply Sirona Orthophos S 2D

Dentsply Sirona Orthophos S 2D

Een hoogwaardig 2D- / 3D-röntgenapparaat met een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor elke praktijk. Uit te voeren als 2D apparaat of te leveren met een 3D module, de Orthophos S is een betrouwbare partner voor de alledaagse werkzaamheden in de praktijk. Zijn Csi Sensor met Autofocus functie zorgt voor een haarscherpe opname, ook in anatomisch moeilijke gevallen. De gepatenteerde occlusaalopbeet positioneert patiënten automatisch. Voor inzet in de Orthodontie is het apparaat uit te voeren met een Cephalostat.

Dentsply Sirona Orthophos E

Dentsply Sirona Orthophos E

Een solide 2D röntgenapparaat voor de prijsbewuste praktijk. Dit instapmodel is uitgevoerd met een Csi sensor en een gebruiksvriendelijke interface waardoor u altijd verzekerd bent van een betrouwbare diagnose. voor een betrouwbare diagnostiek. De cephalometrische optie maakt de Orthophos E ook geschikt voor orthodontie. Kenmerken: 2D-Csi-Sensor, belangrijkste 2D-programma’s, multipad-bedieningspaneel en bewezen patiëntpositionering, Cephalostat links en Plug & Ray Set.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in 2D röntgenapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Erik Baas via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.