3D-uithardingsunits

De ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen volgen elkaar in razend tempo op. Tegenwoordig zijn er al 3D-printers ontwikkeld die gebruikt kunnen worden in de tandheelkunde. Zo heeft de tandarts de mogelijkheid om in korte tijd implantaten te maken. Steeds meer fabrikanten hebben 3D-printers en toebehoren (3D-reinigingsunits en 3D-uithardingsunits) tot hun beschikking. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn op het gebied van 3D-uithardingsunits? Onze CAD/CAM-specialist Ruud Kolijn helpt u daar graag bij.

Ivoclar PrograPrint Cure
Ivoclar PrograPrint Cure

Ivoclar PrograPrint Cure

De PrograPrint Cure is een LED lichtuithardingsunit ontworpen voor het nadrogen en uitharden van afgedrukte 3D-objecten. De unit kenmerkt zich door de hoge lichtintensiteit. De geprinte objecten kunnen tijdens het uitharden op het printplatform van de PrograPrint PR5 worden achtergelaten. Het formaat van de uithardingskamer is royaal genoeg voor allebei.

Dentsply Sirona Digital Cure

Dentsply Sirona Digital Cure

De Dentsply Sirona Digital Cure – Large Capacity Unit is uniek ontworpen om hogere temperaturen en klantlichtgolflengtes te bieden die nodig zijn voor een gevalideerde uitharding van Lucitone Digital Print Materials.

Dentsply Sirona inLab Speedcure

Dentsply Sirona inLab Speedcure

De inLab Speedcure Processing Unit is een 120V lichtuithardingsmachine die wordt gebruikt om Lucitone Digital Print kunstgebitten en try-ins te polymeriseren. Wordt voorgeprogrammeerd geleverd voor Dentsply Sirona materialen.

Formlabs Form Cure

Formlabs Form Cure

Met de Form Cure biedt Formlabs u een betrouwbare en professionele oplossing om uw prints uit te harden. Dit post-curing station controleert de temperatuur en de UV-belichting, zodat uw prints optimaal uitgehard worden.

NK-Optik Otoflash

NK-Optik Otoflash

Het NK-Optik Otoflash lichtuitharding apparaat is uitermate geschikt voor snel en betrouwbaar uitharden van uw 3D print werkstukken. Ook is het apparaat geschikt voor het geconditioneerd uitharden in combinatie met stikstof (N2).

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een 3D-uithardingsunit of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.