3D-reinigingsunits

De ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen volgen elkaar in razend tempo op. Tegenwoordig zijn er al 3D-printers ontwikkeld die gebruikt kunnen worden in de tandheelkunde. Zo heeft de tandarts de mogelijkheid om in korte tijd implantaten te maken. Steeds meer fabrikanten hebben 3D-printers en toebehoren (3D-reinigingsunits en 3D-uithardingsunits) tot hun beschikking. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn op het gebied van 3D-reinigingsunits? Onze CAD/CAM-specialist Ruud Kolijn helpt u daar graag bij.

Formlabs Form Wash
Formlabs Form Wash

Formlabs Form Wash

De Form Wash maakt deel uit van een 3D-printecosysteem dat gemakkelijk in gebruik is. Onderdelen gaan rechtstreeks van de Form 3 of Form 2 naar de Form Wash. Bij het instellen van de juiste tijd kan je de Form Wash gewoon zijn werk laten doen. Wanneer het wassen voltooid is tilt de Form Wash automatisch onderdelen uit de IPA, waardoor overmatige afdrukken worden vermeden.

Ivoclar PrograPrint Clean

Ivoclar PrograPrint Clean

De PrograPrint Clean vormt een integraal onderdeel van het PrograPrint-systeem. Het apparaat is ontwikkeld om afgedrukte 3D-objecten met behulp van isopropanol te reinigen. Geprinte objecten kunnen in de houder van het printplateau worden geplaatst.

Whip Mix VeriWash

Whip Mix VeriWash

Met dit Whip Mix VeriWash reinigingsstation kunnen laboratoria snel en efficiënt 3D geprinte werkstukken krachtig wassen. De geprinte stukken worden krachtig gewassen met 2 tanks alcohol in een van de 3 verschillende cycli.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een 3D-reinigingsunit of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.