Werkstoeltjes

Een goede werkhouding is zeer belangrijk. De juiste werkstoel kan lichamelijke klachten voorkomen. Onze specialisten helpen u graag bij de aanschaf van een werkstoel die bij u past, zodat u klachtenvrij kunt werken.

Dentsply Sirona Theo

De zadelkruk combineert de gezonde lichaamshouding van staan met de voordelen van comfortabel zitten. De hoge zitpositie biedt optimale toegang tot de patiënt, vooral tijdens het behandelen van de onderkaak. Door individuele aanpassingen van het bewegingsbereik kan de druk op de spiergroepen merkbaar worden verminderd. 

Planmeca Lumo

Deze anatomisch vormgegeven werkstoel is een excellente ergonomische keuze. De soepel roterende wielen en de veelzijdige instelmogelijkheden garanderen een optimale werkpositie voor gebruikers van elke lengte en afmeting. De stoel biedt fantastische ondersteuning en comfort, zelfs tijdens de langste werkdagen.

BQE Dynamic

De Dynamic stoel combineert een actieve en passieve zithouding door een revolutionair gepatenteerd schaarmechanisme. Bij het gaan zitten komt de rugsteun automatisch naar de rug toe en ondersteunt precies in de holte van de rug. Zo blijft de natuurlijke S-vorm en een optimale bewegingsvrijheid gewaarborgd.

Planmeca Olo

Planmeca Olo is het nieuwe lid van de Planmeca werkstoelenfamilie. Planmeca Olo geeft uw rug een natuurlijke positie tijdens de behandelsessies. De hoogte is eenvoudig verstelbaar voor verschillende gebruikers. Door het uitzonderlijke ontwerp is de Planmeca Olo teven zeer gemakkelijk te reinigen. De roterende wielen zorgen voor vloeiende bewegingen op alle soorten vloeren.

Ghopec Junior

JPG Ergonomics zet met deze stoel de trend voor ergonomisch werken in de praktijk. Een goede werkstoel die instelbaar is op de lengte van het onderbeen en de gebruiker in staat stelt hoger te zitten zonder op het puntje van de stoel te hoeven kruipen. De Ghopec Type II maakt dit mogelijk door een knik in het zitgedeelte.

Jörg & Sohn Groningen

Werkstoel Groningen van Jörg & Sohn stimuleert de zogenaamde ‘actieve zit’ en heeft een ergonomische zitvorm. De werkstoel is inzetbaar voor iedere gebruiker vanwege vele instelmogelijkheden en een eenvoudige bediening. De stroeve bekledingsstof zorgt voor een stabiele zit. Leverbaar met- of zonder voetenring.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in werkstoeltjes of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.