Thermodesinfectoren

De thermodesinfectoren van MELAG en Miele helpen u bij het reinigen en desinfecteren van uw instrumenten. Onze specialist adviseert u graag welke thermodesinfector het beste bij u in de praktijk past.

MELAG Melatherm 10 Evolution

De MELAtherm 10 Evolution-serie blinkt uit door overtuigende prestaties en gebruiksgemak. Naast de bewezen productkenmerken van MELAtherm 10 – inclusief actief drogen, geïntegreerde procesmiddelopname en documentatie-interfaces zonder extra kosten, bieden MELAtherm 10 Evolution reinigings- en desinfectiemachines gloednieuwe innovaties voor een nog efficiëntere instrumentontsmettingsworkflow.

MELAG Melatherm 10

Deze machine overtuigt door korte procestijden, eenvoudige bediening en compact design. De opname en automatische dosering van benodigde vloeistoffen en actieve drogingsfunctie zijn in het apparaat geïntegreerd.

Miele PG 8581

De Miele PG 8581 voldoet aan norm EN ISO 15883. Het apparaat beschikt over drogingsfunctie EcoDry en is naar keuze vrij op te stellen of onder te bouwen (60 cm breed).

Miele PG 8591

De Miele PG 8591 voldoet aan norm EN ISO 15883. Het apparaat beschikt over geïntegreerde heteluchtdroging ‘DryPlys’ en een doseerpomp voor vloeibare middelen.

Miele PWD 8531

Tafel thermodesinfector met interne ontharder, heteluchtdroging en 2 doseerpompen. De heteluchtdroging van DryPlus is de optimale oplossing bij holle instrumenten. Een voorgeschakeld klasse H14 HEPA-filter zorgt ervoor dat deeltjes optimaal uit de drogingslucht worden gescheiden.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een thermodesinfector of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.