Afzuiging

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van afzuiging. Onze specialist Gerard van Veggel adviseert graag welke afzuiger het beste past in uw laboratorium.

Zubler_Z1_M10

Zubler Z1 M10

De Z1-M10 is een mobiele afzuigunit met handgreep en standaard filterzak voor werkplekken en apparaten die stof genereren. De Z1-M heeft 5 zuigniveaus, waarvan de gebruiker de prestaties vrij kan instellen en opslaan in de eerste vier niveaus. Het vijfde zuigniveau dient als boost voor maximale zuigkracht op korte termijn.

Zubler Z1 ECO/CAM

Zubler Z1 ECO/CAM

In de afzuigsystemen van de Z1 ECO en Z1 CAM modelseries wordt de nieuwe Smart Drive besturing voor koolborstelmotoren gebruikt. Deze technologie maakt motorlooptijden van 1500 uur en meer mogelijk.

Zubler Z1-M50

Zubler Z1-M50

Deze mobiele afzuigunit heeft een XL filterzak voor werkplekken en apparaten die stof genereren. De Z1-M serie is ontworpen met een verwisselbaar filterdeursysteem en elektronische zuigkrachtregeling.

Zubler Z1-AT

De Z1-AT is erg gebruiksvriendelijk en de motor heeft een gegarandeerde levensduur van van 5.000 uur. De hoogwaardige isolatiematerialen zorgen voor een minimale geluidsproductie.

Zubler VARIOmaster Z2

Zubler VARIOmaster Z2

2-plaats afzuigsysteem met vuilcontainer, permanent filter en automatische filterreiniging voor werkplekken en stofintensieve functionele apparaten. Kan worden uitgebreid tot maximaal 4 afzuigpunten met behulp van afzonderlijke modules AP601.

Zubler VARIOmatic Z4

Afzuigsysteem voor maximaal 4 afzuigpunten tegelijk. Met vuilcontainer, permanent filter en automatische filterreiniging voor werkplekken en stofintensieve functionele apparaten. Kan worden uitgebreid met behulp van afzonderlijke modules AP601.

KaVo Smartair Evo

KaVo SMARTair evo

De nieuwe generatie krachtige KaVo afzuigsystemen zijn krachtigere en stillere afzuigsysteem. Verander je SMARTair evo in een kunststof afzuigsysteem. Hiervoor heb je geen extra modellen of uitbreiding nodig. Plaats gewoon de absorptiefilter en je bent klaar.

Renfert SILENT TC en SILENT TC2
Renfert Silent TC2

Renfert TC en TC2

Eenvoudige en geluidsarme afzuiging dankzij innovatieve stofdetectie en transformatorregeling. Meer consistente kracht met minder inspanning en geluid: De nieuwe tandheelkundige afzuigeenheden voor apparaten en werkplekken, SILENT TC en SILENT TC2 van Renfert, bieden een sterke zuigkracht en zijn duurzaam en comfortabel in gebruik.

Renfert Silent Compact

Compacte, stofzakvrije afzuiging met automatische filterreiniging en duurzame collectormotor.

Renfert Silent compactCAM

Compacte, zakloze afzuigeenheid voor gebruik met compacte, tandheelkundige CAM-units.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een alignaatmixer? Neem contact op met onze tandtechnische specialist via 030 281 55 07 of vul het contactformulier in. Gerard staat u zo snel mogelijk te woord.