Instrumenten smeerstation

Een instrumenten smeerstation biedt een geautomatiseerde en efficiënte oplossing voor het onderhoud van hand- en hoekstukken. Het goed onderhouden van deze instrumenten is erg belangrijk, omdat je hiermee de prestaties kunt optimaliseren en de levensduur kan verlengen.

KaVo QUATTROcare PLUS

De snelheid van de QUATTROcare PLUS versnelt niet alleen uw praktijk procedures, maar biedt ook perfecte hand- en hoekstuk onderhoud. Dit heeft een zeer positief effect op de economische levensduur van uw hand- en hoekstukken. U kunt het apparaat niet alleen voor de verzorging van uw KaVo handstukken gebruiken, maar ook voor de verzorging van handstukken van andere fabrikanten.

SciCan STATMATIC Smart

Dit automatische reinigings- en smeerstation verzorgt tot 3 hoekstukken binnen 10 minuten (3 min. per hoekstuk). Tevens is het apparaat voorzien van een unieke aansluiting om de kopjes van uw hoekstukken te ontdoen van debris. Op het display wordt getoond welke eenvoudige handelingen moeten worden uitgevoerd. D.m.v. een USB stick zijn de processen te documenteren.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een instrumenten smeerstation of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.