Autoclaven

Steriliseer uw instrumenten in een handomdraai met de autoclaven van MELAG en SciScan. Plandent beschikt over diverse modellen van deze topmerken. Onze specialist adviseert u graag welke autoclaaf het beste past in uw praktijk.

MELAG Vacuclave 318

De V318, afkomstig uit de Prime Line serie, biedt een inhoud van 17 liter. De prijskwaliteitsverhouding is zeer goed. U steriliseert niet alleen meer instrumenten in minder tijd, maar u bespaart zo ook meer geld.

MELAG Vacuclave 323

De V323, afkomstig uit de Prime Line serie, biedt een inhoud van 23 liter. De prijs en kwaliteit is zeer goed. U steriliseert niet alleen meer instrumenten in minder tijd, maar u bespaart zo ook meer geld.

MELAG Vacuclave 118

Met de slimme bedienings- en documentatieconcepten biedt de Vacuclave 118 alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele sterilisatie. De autoclaaf beschikt over een inhoud van 17 liter.

MELAG Vacuclave 123

Met de slimme bedienings- en documentatieconcepten biedt de Vacuclave 123 alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele sterilisatie. De autoclaaf beschikt over een inhoud van 23 liter.

MELAG Vacuclave 550

Vergeleken met twee alternatieve kleine autoclaven biedt de Vacuclave 550 aanzienlijk meer capaciteit met 40% minder installatieruimte. Zo steriliseert u een maximale aantal instrumenten in recordtijd in een minimale ruimte. Toekomstgerichte innovaties: ontdek nu de voordelen van onze nieuwe 50 liter autoclaaf voor energie-efficiënte, tijd- en kostenbesparende sterilisatie!

MELAG Vacuklav 31B+

De Vacuklav 31B+, met een inhoud van 17,6 liter, biedt snelle bedieningstijden. De geïntegreerde bewaking van het voedingswater en de elektronische besturing voorkomen bedrijfsstoringen en garanderen een hoogwaardige sterilisatie en maximale behoedzaamheid voor uw instrumenten. Instrumenten tot 5 kg kunnen worden gesteriliseerd op 5 trays in de sterilisatiekamer.

MELAG Vacuklav 23B+

Met dezelfde technische uitrusting als de Vacuklav 31B + biedt de Vacuklav 23B+ als “Klasse B” stoomsterilisator meer interne ruimte voor gebruik omdat hij een diepere binnenruimte heeft (45 cm, inhoud ongeveer 23 liter). Op deze manier kunnen ook langere instrumentensets veilig worden gesteriliseerd. Dankzij het effectieve luchtkoelsysteem is de Vacuklav 23B+ een echte “stand-alone” stoomsterilisator.

MELAG 41B+ Evolution

Met de Vacuklav 41B+ Evolution kunnen onverpakte instrumenten in slechts 10 minuten worden gesteriliseerd en gedroogd; verpakte instrumenten in een Klasse B-programma hebben niet meer dan 20 minuten nodig. Het intelligente droogsysteem DRYtelligence maakt gebruik van speciaal ontwikkelde algoritmen om de droging aan te passen aan de belasting, om de bedrijfstijden nog verder te verkorten en middelen te besparen.

MELAG 43B+ Evolution

De 43B+ Evolution is geschikt voor alle praktijken die op zoek zijn naar een snelle, grote en krachtige stoomsterilisator zonder ingebouwde wateraansluiting. Een diepere sterilisatiekamer (45 cm) maakt het mogelijk langere instrumentensets te accepteren. Zeer korte gebruikstijden maken het gebruik van deze stoomsterilisator mogelijk in praktijken die een groot aantal instrumenten in korte tijd willen ontsmetten.

MELAG Careclave

De revolutie in reiniging, desinfectie en onderhoud van instrumenten. De WIP-conforme voorbereiding en zorgvuldige verzorging van hoekstukken, turbines en tandsteenverwijder handstukken is een tijdrovende en economische uitdaging in veel tandartspraktijken. De revolutionaire 4-in-1 oplossing combineert het hele proces van instrumentreiniging in slechts één apparaat.

MELAG Cliniclave 45

De snelle grote autoclaaf voor praktijken en klinieken. Met een belasting tot 40 kg onverpakte instrumenten, 35 kg verpakte instrumenten en tot 7 kg textiel heeft de Cliniclave 45 aanzienlijk meer kracht dan de meeste vergelijkbare grote autoclaven. De cilindrische sterilisatiekamer biedt optimale oplossingen voor alle toepassingsgebieden in combinatie met speciaal ontworpen inzetframes.

STATIM G4

De STATIM is ’s werelds snelste autoclaaf van start tot steriel, terwijl het proces uw (roterend) instrumentarium spaart. De autoclaaf heeft een overzichtelijk 3.5 high resolution touch display en een uitneembare sterilisatiekamer wat een snelle verhitting en afkoeling bewerkstelligt. Verdere voordelen zijn laagwaterverbruik en snelle procestijden.

SciCAN STATIM 2000 G4

Cassette autoclaaf met een 3.5 high resolution touch display voor de benodigde informatie. Deze autoclaaf beschikt over een cassette om hand- en hoekstukken en instrumentarium in korte tijd te steriliseren. Afmetingen apparaat: 49,5 x 41,5 x 15 cm, inwendige afmetingen cassette: 28 x 18 x 3,5 cm.

SciCAN STATIM 5000 G4

Cassette autoclaaf met een 3.5 high resolution touch display voor de benodigde informatie. Deze autoclaaf beschikt over een cassette om hand- en hoekstukken en instrumentarium in korte tijd te steriliseren. Afmetingen apparaat: 60 x 41 x 19 cm, inwendige afmetingen cassette: 38 x 18 x 7,5 cm.

SciCAN BRAVO G4

Deze autoclaaf genereert zowel een gefractioneerd voor- als vacuüm, inclusief een vacuüm ondersteund droogproces. Met de vertraagde startfunctie kan het proces op een gewenst moment worden uitgevoerd, handig om een testcyclus voor aanvang van de werkdag te laten starten.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in onze autoclaven of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.