3D röntgenapparatuur

De ontwikkelingen in 2D en 3D röntgen volgen elkaar in razendsnel tempo op. U als behandelaar krijgt steeds betere beelden voor de diagnose terwijl de patiënt wordt blootgesteld aan steeds lagere dosis. Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van röntgenapparatuur. Van de nieuwste modellen tot een standaard basismodel, voor elke praktijk is er een apparaat. Onze röntgenspecialist kan u adviseren welke vorm van röntgenapparatuur het best in uw praktijk past: intra-oraal, extra-oraal, 2D of 3D röntgen.

Dentsply Sirona Axeos
Dentsply Sirona Axeos

Dentsply Sirona Axeos

Axeos is het specialistische 2D/3D-systeem met een groot beeldvolume en hoge beeldkwaliteit, voor praktijken met een breed aanbod van behandelingen. Naast de hoogwaardige beeldkwaliteit en het op maat aan te passen volume in 3D, is het beeldvormingsapparaat voor tandheelkundige toepassingen, volledig geoptimaliseerd voor het vergroten van het patiëntcomfort.

Planmeca Viso G5/7

Planmeca Viso G5/7

Deze Planmeca CBCT machine is een ideale combinatie van premium beeldkwaliteit en high end gebruiksgemak. De machine is een indrukwekkende stap voorwaarts in de evolutie van de cone beam beeldverwerking. De patiënt positionering gebeurt direct vanaf het controle paneel van de Planmeca Viso, gebruikmakend van de geïntegreerde camera’s welke een live beeld van de patiënt genereren.

Planmeca ProMax 3D Plus

Planmeca ProMax 3D Plus

Met deze alles-in-één eenheid kunt u alle soorten afbeeldingen vastleggen. Het ondersteunt een panoramische en cefalometrische beeldvorming met optimale beeldkwaliteit. De endodontische beeldvormingsmodus (voxelgrootte 75 μm) is ideaal voor het vastleggen van kleine anatomische details. Ook de moeilijkste behandelingsgebieden zijn duidelijk zichtbaar door de hoge resolutie.

Planmeca ProMax 3D Mid

Planmeca ProMax 3D Mid

De ProMax 3D Mid is een uitstekende keuze voor volledige maxillofaciale beeldvorming. Het apparaat is uitgerust met talrijke anatomische presets die speciaal zijn ontwikkeld voor het afbeelden van oren, neus en keel. Ook biedt het een naadloze beeldvormingsworkflow en een ontspannende patiëntervaring dankzij de open positionering van de patiënt, eenvoudige scout-beeldvorming en gebruiksvriendelijke bedieningspaneel.

Dentsply Sirona Orthophos S 3D
Dentsply Sirona Orthophos S 3D

Dentsply Sirona Orthophos S 3D

Een hoogwaardig 2D-/3D-röntgenapparaat met een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor elke praktijk. Uit te voeren als 2D apparaat of te leveren met een 3D module, de Orthophos S is een betrouwbare partner voor de alledaagse werkzaamheden in de praktijk. Zijn Csi Sensor met Autofocus functie zorgt voor een haarscherpe opname, ook in anatomisch moeilijke gevallen. 

Planmeca ProMax 3D Classic

Planmeca ProMax 3D Classic

Planmeca ProMax 3D Classic kenmerkt zich door zijn gebruiksgemak. Met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, een open positionering van de patiënt en een eenvoudige scout-beeldvorming, biedt het röntgenapparaat altijd een plezierige gebruikerservaring. De grotere volumediameter is ideaal voor het vastleggen van het volledige gebit met één scan en vergroot de maximale diameter van Ø80×80 mm tot Ø110×80 mm.

Planmeca ProMax 3D S

Planmeca ProMax 3D S

De ProMax 3D S is ontworpen met de nadruk op bruikbaarheid en patiëntcomfort. De soepele positionering en de beeldbewerkingsworkflow maken het gebruik van het apparaat zowel efficiënt als plezierig. U kunt flexibel de juiste resolutie, voxelgrootte en belichtingswaarde selecteren op basis van uw behoeften. Het apparaat ondersteunt 2D- en 3D-beeldvorming, evenals vele andere beeldvormingsopties.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in 3D röntgenapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Erik Baas via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.