Triltafels

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van triltafels. Onze specialist Gerard van Veggel adviseert graag welk dieptrekapparaat het beste past in uw laboratorium.

Renfert Vibrax
Renfert Vibrax

Renfert Vibrax

Het brede trilspectrum verwerkt elk materiaal optimaal. De functioneel doordachte bediening maakt een comfortabel gebruik mogelijk, ook onder moeilijke omstandigheden. Verder is hij uiterst stil, wat zorgt voor een comfortabele werksfeer.

Reitel Vibromat

Of het nu gaat om gips, inbedmassa of andere materialen: de Vibromat helpt u bij het verdichten van massa’s met verschillende consistenties en het verwijderen van luchtbellen die ontstaan bij het mengen.

Simed Vibro 6

Simed Vibro 6

De Vibro 6 is een robuuste en goedkope triltafel met een uitstekende vibratie, constante elektronische controle en geëmailleerde stalen behuizing. Rubberen plaat kan gemakkelijk worden verwijderd. Tafelmaat: 14×22,5cm.

Simed Vibro 4

De Vibro 4 is een robuuste en goedkope triltafel met een uitstekende vibratie, constante elektronische controle en geëmailleerde stalen behuizing. Rubberen plaat kan gemakkelijk worden verwijderd. Tafelmaat: 15,5x16cm.

Wassermann KV 56
Wassermann KV 56

Wassermann KV 56

Goed getrild betekent goed verdicht: de KV-56 is de grootste Wassermann-powervibrator die is ontworpen voor het evacueren van luchtbellen en voor de perfecte compressie van het materiaal (tafelafmetingen 430 x 286 mm).

Wassermann KV 36

Wassermann KV 36

De KV-36 powervibrator is ontworpen voor het afvoeren van luchtbellen en voor het perfect verdichten van het materiaal (tafelafmetingen 293x200mm).

Wassermann KV 26 plus

De KV-26 plus power vibrator is ontworpen voor het afvoeren van luchtbellen en voor het perfect verdichten van het materiaal (tafelafmetingen 210x130mm, maar met traploos instelbare vibratie-intensiteit).

Wassermann KV 26

Wassermann KV 26

De KV-26 powervibrator is ontworpen voor het afvoeren van luchtbellen en voor het perfect verdichten van het materiaal (tafelafmetingen 210×130 mm).

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in de triltafels? Neem dan contact op met onze specialist Gerard van Veggel via 030 281 55 07 of vul onderstaand contactformulier in. Hij helpt u zo snel mogelijk.