Freesmachines

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van freesmachines. Van de nieuwste modellen tot een standaard basismodel, voor elk lab is er een apparaat. Onze tandtechnisch specialist Gerard van Veggel kan u adviseren welke freesmachine het beste bij u past.

Ivoclar Programill DRY
Ivoclar PrograMill Dry

Ivoclar PrograMill DRY

De nieuwe PrograMill DRY van Ivoclar biedt een optimale instap voor tandtechnische laboratoria die hun restauraties van zirkoniumoxide nauwkeurig en efficiënt willen frezen. Het compacte CAD/CAM-droogfreesapparaat is een uitgekiende systeemoplossing en combineert afgestemde processen met hoogwaardige materialen, doorontwikkelde technologieën en een gebruiksvriendelijke verwerking.

Ivoclar PrograMill PM7

Ivoclar PrograMill PM7

PrograMill PM7 is dé premium CAD/CAM freesmachine, met een krachtige prestatie en dynamiek. Het stelt nieuwe industriële standaarden voor de digitale vervaardiging van restauraties in tandheelkundige laboratoria. De freesmachine is in staat om een verscheidenheid aan materialen zowel nat als droog te verwerken en is geschikt voor een breedspectrum aan indicaties. De hoge efficiëntie van de machine resulteert in snelle productie en precieze resultaten. Het 5-assig frezen en bewerkingsproces wordt geregeld via de geïntegreerde pc met touchscreen monitor.

Ivoclar PrograMill PM5

Ivoclar PrograMill PM5

De PrograMill PM5 levert uitstekende prestaties voor digitale tandtechnische laboratoria. De freesmachine is in staat om een verscheidenheid aan materialen zowel nat als droog te verwerken en is geschikt voor een breedspectrum aan indicaties. De PrograMill PM5 beschikt over een geïntegreerde discwisselaar met 8 posities, voor een geautomatiseerde productie in uw laboratorium. De discwisselaar maakt het mogelijk om verschillende opdrachtorders te verwerken met verschillende materialen en indicaties. Individuele verwerkingsstrategieën worden gebruikt afhankelijk van het materiaal en de indicatie.

Ivoclar PrograMill PM3

Ivoclar PrograMill PM3

De PrograMill PM3 levert uitstekende prestaties voor digitale tandtechnische laboratoria. De freesmachine is in staat om een verscheidenheid aan materialen zowel nat als droog te verwerken en is geschikt voor een breedspectrum aan indicaties. De precieze vewerkingsprocedure met 5-assig frezen wordt bediend door een geïntegreerde pc met een touchscreen. Het volautomatische systeem voor materiaal beheer controleert of de materialen overeenkomen met de verwerkingsstrategie. De discwisselaar zorgt ervoor dat de productie onafhankelijk en consistent wordt uitgevoerd.

Planmeca Planmill 50

Planmeca PlanMill 50S

De Planmeca PlanMill 50 S kan worden gebruikt voor het frezen van schijven, blokken en geprefabriceerde titanium of kobaltchromen abutments. Het apparaat kan zowel nat als droog indicaties frezen – zoals diverse tandheelkundige restauraties, beetspalken en tandheelkundige modellen.

Dentsply Sirona InLab MC X5

De inLab MC X5 is een universele productie-unit voor het bewerken van zirkoniumoxide, polymeren, composieten, was- en sintermetaal en glaskeramiek.

Renfert Millo Pro

Compacte tandboogtrimmer met een krachtige, onderhoudsvrije motor, in hoogte verstelbaar mes en een direct elektrisch aansluitpunt voor een afzuigunit.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een freesmachine? Neem dan contact op met onze specialist Gerard van Veggel via 030 281 55 07 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u zo snel mogelijk.