Toebehoren autoclaven

Bij gebruik van een autoclaaf steriliseert u uw instrumenten in een handomdraai. Met passende autoclaven accessoires maakt u dit proces nog eenvoudiger. Onze specialist adviseert u graag welke apparatuur het beste past in uw praktijk.

Dentsply Sirona NitraDem Direct Connect 2

De NitraDem Direct Connect 2 levert een hoogwaardige kwaliteit gedemineraliseerd water voor uw DAC Touch of autoclaaf. De waterkwaliteit wordt continue gecontroleerd, waardoor u altijd een juiste waterkwaliteit heeft. Tot 3 apparaten zijn op de NitraDem Direct Connect 2 aan te sluiten.

MELAG MELAdem

Bij instrumentensterilisatie in de praktijk is hoogwaardig, schoon en gedemineraliseerd water van groot belang. Wanneer water van onvoldoende kwaliteit wordt gebruikt leidt dit tot afzetting van mineralen, zoals Calciumcarbonaat. Het gebruik van gedemineraliseerd water zorgt ervoor dat uw apparatuur en instrumentarium blijven functioneren.

MELAG MELAstore

Het MELAstore systeem is een innovatief beladingssysteem waarmee men tijd en geld kan besparen bij de instrumentenvoorbereiding en waarmee de kwaliteit van de substantieel wordt verhoogd. MELAstore bestaat uit een geïntegreerde combinatie van wastrays (MELAstore Tray) en sterilisatiecontainers (MELAstore Box).

MELAG MELAseal

Na een korte voorverwarmtijd van circa twee minuten kunt u sealfolies zonder wachttijd met een sealnaad van 10 mm verwerken. De elektronica bewaakt de sealtemperatuur en tijd. Afhankelijk van het gekozen model wordt zelfs de sealdruk en doorlooptijd bewaakt, waarna deze geprint of elektronisch opgeslagen kunnen worden.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in toebehoren voor uw autoclaaf of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.