Prophylaxe

Profylaxe apparatuur speelt een belangrijke rol bij het handhaven van een goede mondgezondheid en het voorkomen van tandheelkundige problemen. Door regelmatige profylaxebehandelingen en het gebruik van de juiste apparatuur, kunnen tandartsen en mondhygiënisten bijdragen aan het behoud van gezonde tanden en tandvlees bij patiënten van alle leeftijden.

Durr Dental MyLunos Duo
Durr Dental MyLunos Duo

Dürr Dental MyLunos Duo

Het nieuwe tafelmodel apparatuur “MyLunos Duo” is een echte alleskunner op het gebied van prophylaxe. Het tafelmodel combineert twee van de belangrijkste behandelmethoden voor een profylaxesessie: namelijk een poederstraalbehandeling en een ultrasone behandeling. Veel instelmogelijkheden en functies, eenvoudige bediening en een betrouwbaar serviceconcept maken dit apparaat tot een onmisbaar onderdeel van uw prophylaxebehandeling.

EMS Airflow Prophylaxis Master

EMS Airflow Prophylaxis Master

De Airflow Prophylaxis Master is een unieke oplossing voor cariës, perio-preventie en onderhoud. Het apparaat is gemaakt voor intensief professioneel gebruik en wordt gekenmerkt door unieke ergonomie, hoge precisie, eenvoudig onderhoud en naleving van de hoogste hygiënenormen.

Mectron Combi Touch

Mectron Combi Touch

De Combi Touch combineert echografie en luchtpolijsten in één apparaat – het maakt een volledige prophylaxe-behandeling mogelijk, van het verwijderen van subgingivale tandsteen tot het voorzichtig verwijderen van vlekken en biofilm en zelfs het reinigen van implantaten.

NSK Varios Combi Pro

Combineer ultrasone scaling en poedertherapie voor een effectievere en comfortabelere mondhygiëne en controle van tandplak met de Varios Combi Pro. Auto-cleaning reinigt automatisch het handstuk en de slang na poeder- en ultrasone toepassingen.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in Planmeca behandelunits of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.