Planmeca behandelunits

De behandelunits van Planmeca kenmerken zich door een ongekende ergonomie voor de behandelaar gekoppeld aan zeer veel comfort voor de patiënt. Het slanke, Scandinavische ontwerp neemt zowel optisch als fysiek weinig ruimte in, daarnaast zijn de units geheel volgens uw wens samen te stellen en daardoor te gebruiken in alle dentale disciplines. De range van de Planmeca behandelunits bestaat uit de Compact i3, Compact i5, Compact i Classic Touch en Compact i Classic (Limited Edition).

Planmeca Compact i5

De Planmeca Compact i5 behandeleenheid is gebaseerd op vijf centrale thema’s: design, welzijn, helderheid, intelligentie en evolutie. Al deze principes zijn tot in de kleinste details doorgevoerd. Door het ontwerp van de Planmeca Compact i5 is infectiepreventie uiterst eenvoudig, alle essentiële functies zijn geordend, geïntegreerd, geautomatiseerd, automatisch aangestuurd en vastgelegd.

Planmeca Compact i3

Deze behandelunit is ontworpen om de alledaagse tandheelkunde te vereenvoudigen. Uitgevoerd met een intuitief touch paneel wat u op een eenvoudige wijze begeleidt tijdens de werkzaamheden. Dankzij de eenvoud van het ontwerp zijn externe desinfectie procedures eenvoudig uit te voeren.

Planmeca Compact i Classic Touch

Deze behandeleenheid is voorzien van alle basisfunctionaliteiten en is de ideale keuze voor de algemene tandheelkunde. Het heeft een functioneel design met maximale beenruimte voor de behandelaar en assistent(e). Alle noodzakelijke functies zijn te bedienen met een voetcontrole.

Planmeca Compact i Classic

Deze tandheelkundige behandeleenheid is Limited Edition en heeft aantrekkelijke standaard opties te bieden. De compacte stoel is een slimme keuze voor elke tandheelkundige behandeling en wordt geleverd met o.a. een Planmeca SingLED operatielamp, waarbij de functies aan/uit en dimmen handsfree kunnen worden bediend.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in Planmeca behandelunits of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.