Meubilair

Het is belangrijk om voldoende opbergruimte en werkruimte te hebben in uw praktijk. Plandent helpt u bij het maken van de juiste indeling. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste kasten, zodat u voldoende opbergruimte heeft. Ook voor behandelmeubels kunt u bij Plandent terecht. Onze specialisten zoeken met u de juiste combinatie tussen werkruimte en opbergruimte, zodat u efficiënt te werk kunt gaan.

Freuding Classic

Een kwalitatief hoogwaardig Duits Instrumentenmeubel. Recht of hoekig, de Classic kan perfect worden aangepast aan de individuele ruimtelijke omstandigheden. Een massief kernpaneel met verzonken spoelbakken zorgt voor een blijvende waarde.

Freuding Retro

De Retro is een markant, klassiek meubel dat dankzij de speciale sokkels lijkt te zweven boven de vloer. Elegant, in vele kleuren verkrijgbaar en tot in de details prachtig afgewerkt.

Freuding Linea

Dit Freuding Linea concept verbindt compactheid met een esthetisch design en functionaliteit. De trend van binnenhuis architectuur, strakke lijnen en een perfecte presentatie komen terug in dit design.

Freuding Squada

Vorm, functionaliteit en verfijnde details vullen elkaar perfect bij de Squada. Het gladde meubeloppervlak, samen met de gesloten en gebogen plint, zorgt voor eenvoudige reiniging.

Freuding Hygiënedispenser

De talloze mogelijkheden om verschillende producten op te bergen en te gebruiken, zonder de verpakking zelf aan te raken, maken deze kast tot een must voor elke behandelkamer.

Dental Art Ecco

Ecco is een modulair systeem met een hippe uitstraling en is makkelijk samen te stellen. Breng een vleugje van de mode in uw praktijk met mooi Italiaans design. Ecco onderscheidt zich door haar ontwerp en verbergt een innovatieve geest en persoonlijkheid, wat tot uiting komt in de eerste keer dat u het gebruikt. Wanneer u de lades opent, zult u verrast zijn door de kleur van de zegels en de lade inzetten.

Dental Art Fringe

Het ontwerp van Fringe is concreet en realistisch. Het is gemodelleerd en kan daarom worden aangepast aan de muur. Ontworpen en gebouwd met de professional in het achterhoofd.

Dental Art Tao

TAO herdefinieert de rol van meubilair in de tandartspraktijk op het gebied van volumes, veiligheid en organisatie. Een ambitieus project met als doel te voldoen aan uw werkgewoonten.

Dental Art Epta

Epta is uitbreidbaar, aanpasbaar en zo flexibel als u wilt. Naast een breed scala van modules en accessoires, kan Epta worden aangepast in kleur, vorm en opstelling.

Dental Art Hygiënedispenser

Dental Art’s hygiënedispenser is een modulaire kast voor disposables. Het is een praktisch, stijlvol en kleurrijk meubel dat u de mogelijkheid geeft om het interne ontwerp van de dispensers aan te passen.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in meubilair of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.