EMS GBT Lounge

EMS Dental heeft in samenwerking met Planmeca de GBT Lounge uitgebracht. Plandent is exclusief dealer van deze unieke oplossing. De GBT Lounge bevat alle noodzakelijke functies om de best mogelijke profylaxebehandeling te bieden en past zich aan elke tandheelkundige kliniek aan.

GBT Lounge

De GBT Lounge is een unieke oplossing voor het uitvoeren van GBT op het hoogste niveau. De volledig geïntegreerde Airflow Prophylaxis Master biedt een pijnloze profylaxebehandeling en werkt met state-of-the-art technologieën zoals Airflow Max, Perioflow en Piezon PS/PI Max. Met alle noodzakelijke functies biedt de GBT Lounge een holistische oplossing voor de best mogelijke GBT-behandelingen in een geoptimaliseerde werkomgeving.

Optimale ergonomie van de workflow

De GBT Lounge is ontworpen om de ergonomische workflow voor artsen te verbeteren. De zwevende stoel biedt extra beenruimte om gedurende de gehele behandeling een ergonomische positie te behouden en tegelijkertijd de patiënt vanuit elke hoek te kunnen behandelen. De GBT-kruk draagt bij aan de ergonomische positionering doordat de arts de hele dag in een gezonde houding kan behandelen. Dankzij de geïntegreerde Airflow Prophylaxis Master en het draadloze voedselpedaal liggen er geen kabels meer op de vloer. Touchless dispensers en ultragroot bereik vergroten het werkgemak en handhaven het hoogst mogelijke niveau van hygiëne.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in de GBT Lounge? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.