Documentatie

Documenteer de voorbereiding van uw instrumenten nauwkeurig met handige programma’s zodat u dit altijd netjes heeft opgeslagen. Plandent adviseert u Melatrace en SegoSoft. Onze specialist vertelt u daar graag alles over.

MELAG MELAtrace

MELAtrace is eenvoudige software voor een professionele documentatie van de gehele instrumenten voorbereiding. Alle thermodesinfectie en sterilisatie processtappen, programmaprotocollen en beslissingen worden volledig gedocumenteerd en in een beveiligd PDF-document opgeslagen.

SegoSoft​

Doeltreffend, tijd- en kostenbesparend. SegoSoft is de volautomatische digitale charge en procesdocumentatie om uw reinigings-, thermodesinfectie-, sterilisatie en sealprocessen te borgen. Dit is noodzakelijk om u te beschermen tegen de aansprakelijkheidsrisico’s. SegoSoft biedt u procesdocumentatie op het hoogste niveau.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in documentatie of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.