Compressoren

Dürr Dental levert al 50 jaar ongelofelijk olievrije, stille en krachtige compressoren voor de tandheelkundige professie. Het uiterlijk van deze machines straalt kwaliteit en technisch ontwerp uit. METASYS META luchtcompressoren zorgen eveneens voor de toevoer van absoluut droge en hygiënisch perfecte perslucht.

METASYS META
METASYS META

METASYS META

METASYS META luchtcompressoren bieden u de hoogste kwaliteit en medische normen tegen een redelijke prijs. De innovatieve zuiger en motortechnologie zorgt voor een geluidsarme en regelmatige drukopbouw. Het inwendig beschermen van de tanks gebeurt met componenten die een zo goed mogelijk behoud van de luchtreserve kunnen garanderen.

Dürr Dental Quattro Tandem

Dürr Dental Quattro Tandem

Levert topprestaties voor tandheelkundige laboratoria en grote praktijken. Uitgerust met een tank van 90 liter, geschikt voor één of twee aggregaten voor maximaal acht gebruikers.

Dürr Dental Quattro Tandem

Dürr Dental Quattro Tandem

De Quattro Tandem is de nonplus ultra in power voor tandtechnisch laboratoria en grote operatiekamers. Uitgerust met een 90 liter tank, geschikt voor één of twee units.

Dürr Dental Trio

Dürr Dental Trio

De Trio is een voordelige high-performance compressor met drie cilinders en is uitgerust met een tank van 50 liter. Geschikt voor drie operators.

Dürr Dental Quattro
Dürr Dental Quattro

Dürr Dental Quattro

De Quattro is een krachtige 4-cilinder-compressor en heeft een 50-liter-tank voor maximaal vermogen. De compressor is geschikt voor maximaal vier gebruikers.

Dürr Dental Duo

Dürr Dental Duo

Met zijn 2-cilinder V-unit is de Duo de klassieker onder de compacte compressoren. Uitgerust met een 20 liter tank en geschikt voor 2 operators.

Dürr Dental Duo Tandem

Dürr Dental Duo Tandem

De Duo Tandem is de flexibele oplossing voor groeiende vermogensbehoefte. Uitgerust met een tank van 50 liter, geschikt voor één of twee units.

Dürr Dental Tornado

Dürr Dental Tornado

Tornado is een van de stilste compressoren in de tandheelkunde, maar toch zeer krachtig. Dit kan een kalmerend zijn voor zowel de patiënt als behandelaar.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in compressoren of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.