Planmeca Chairside

Het Planmeca FIT chairside systeem biedt tandartsen een volledig geïntegreerde en digitale workflow met drie eenvoudige stappen: nauwkeurig intra-oraal scannen, geavanceerde 3D-ontwerpen en efficiënt chairside frezen. Wilt u meer weten over de Planmeca Chairside apparatuur die wij aanbieden? Onze specialist Ruud Kolijn helpt u graag verder.

Planmeca Emerald S
Planmeca Emerald S

Planmeca Emerald S

De Planmeca Emerald S is de uitgebreide versie van de geliefde Planmeca Emerald intra-orale scanner. Het verheft scansnelheden tot een volgend niveau waarbij nieuwe diagnostische mogelijkheden en verbeterde gebruiksmogelijkheden centraal staan. De exceptioneel kleine en lichtgewicht Planmeca Emerald S is zeer plezierig in gebruik. De compact scanner is leidend in ergonomisch gebruik, past precies in de hand en geeft een niet te evenaren ondersteuning tijdens het scannen.

Planmeca Emerald

Planmeca Emerald

Planmeca Emerald biedt premium scans van de allerhoogste kwaliteit in alle situaties. De bliksemsnelle scanner voert de taken efficiënt uit, een ingewerkte gebruiker scant een gehele kaak onder de minuut. Significant sneller dan ooit.

Planmeca Creo C5

Planmeca Creo C5

Speciaal ontworpen voor tandheelkundige klinieken, maakt de duurzame en compacte Planmeca Creo C5 3D-printer het mogelijk om tandheelkundige toepassingen, zoals implantaat boorsjablonen, in één enkel patiëntbezoek te vervaardigen.

Planmeca Planmill 40S

Planmeca PlanMill 40 S

Planmeca PlanMill 40 S is de nieuwe unit voor het snel en nauwkeurig frezen in uw tandheelkundige kliniek. Met zijn verbeterde prestaties en tal van slimme functies biedt het apparaat u de meest geavanceerde freeservaring op de markt.

Planmeca PlanMill 30S

Planmeca PlanMill 30 S

De Planmeca PlanMill 30 S is ontwikkeld voor tandheelkundige praktijken die op zoek zijn naar een efficiënte, nauwkeurige en kosteneffectieve slijpoplossing. De unit biedt een professionele toegang tot de wereld van CAD/CAM-technologie.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in Chairside apparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.