Planmeca Lab

De Planmeca CAD/CAM Lab oplossing voor tandtechnische laboratoria bestaat uit een snelle en onderhoudsvrije desktop labscanner, geavanceerd design software en een zeer nauwkeurige vijfassige freeseenheid. Wilt u meer weten over de Planmeca Lab apparatuur die wij aanbieden? Onze specialist Ruud Kolijn helpt u graag verder.

Planmeca Planmill 50
Planmeca Planmill 50

Planmeca PlanMill 50

Vul uw digitale workflow aan met de 5-assige Planmeca PlanMill 50 freeseenheid voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Het is geschikt voor zowel nat als droog frezen van schijven en blokken. Het gemakkelijk te gebruiken CAM software accepteert STL-bestanden.

Planmeca PlanScan Lab

Planmeca PlanScan Lab

Planmeca PlanScan Lab is een desktopscanner voor het scannen van gipsmodellen en afdrukken. Scans worden opgeslagen in het open STL-formaat. De scangegevens kunnen worden gebruikt om te ontwerpen in Planmeca PlanCAD Premium, of kunnen worden geëxporteerd na het scannen.

Planmeca PlanCad Premium

Planmeca PlanCAD Premium

De Planmeca PlanCAD Premium is uitstekende software voor het ontwerpen van tandprothesen. Het gebruiksgemak, de uitgebreide selectie van indicaties en het aanpassingsvermogen aan verschillende gebruikersbehoeften maken de software tot een ideaal hulpmiddel.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in Planmeca Lab apparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.