Ivoclar Labside

Alle apparatuur op deze pagina maken deel uit van: Vaste prothetiek – Labside. Deze bestrijken het gehele vervaardigingsproces van vaste protheses en tijdelijke voorzieningen tot de verzorging van restauraties. Wilt u meer weten over Ivoclar Labside apparatuur? Onze specialist Ruud Kolijn helpt u graag verder.

Ivoclar Prograprint System
Ivoclar PrograPrint System

Ivoclar PrograPrint System

PrograPrint is een 3D-printsysteem dat speciaal is ontworpen voor tandheelkundige toepassingen. Het systeem is geïntegreerd in een gevalideerde workflow en omvat apparatuur voor printen (PrograPrint PR5), reiniging (PrograPrint Clean) en nabehandeling (PrograPrint Cure) samen met bijpassende harsmaterialen (ProArt Print) en softwaretoepassingen.

Ivoclar Programat P710

Ivoclar Programat P710

Met de Programat P710 is het nieuwe ovenplatform van Ivoclar compleet met zijn innovatieve techniek en exclusieve ontwerp. De intelligente Programat infrarood technologie verhoogt de procesveiligheid en versnelt het bakproces met hoogwaardige resultaten.

Ivoclar Programat P510

Ivoclar Programat P510

De Programat P510 combineert hoogwaardig en modern design met efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. De infrarood technologie geeft een betere kwaliteit van de bakresultaten en versnelt de bakcycli tot wel 20%. Ook wordt automatisch het voordrogen en sluitingsproces gecontroleerd.

Ivoclar Programat P310

Ivoclar Programat P310

Met het compacte design, is de Programat P310 de ideale oven voor de dagelijkse lab routine. Dankzij de nieuwe kleuren touchscreen en het beproefde folietoetsenbord, is het nog makkelijker geworden om deze oven te bedienen, in vergelijking met de oven van de vorige generatie P300.

Ivoclar Programill DRY
Ivoclar Programill DRY

Ivoclar PrograMill DRY

De nieuwe PrograMill DRY van Ivoclar biedt een optimale instap voor tandtechnische laboratoria die hun restauraties van zirkoniumoxide nauwkeurig en efficiënt willen frezen. Het compacte CAD/CAM-droogfreesapparaat is een uitgekiende systeemoplossing en combineert afgestemde processen met hoogwaardige materialen, doorontwikkelde technologieën en een gebruiksvriendelijke verwerking.

Ivoclar PrograMill PM7

Ivoclar PrograMill PM7

PrograMill PM7 is dé premium CAD/CAM freesmachine, met een krachtige prestatie en dynamiek. Het stelt nieuwe industriële standaarden voor de digitale vervaardiging van restauraties in tandheelkundige laboratoria. De freesmachine is in staat om een verscheidenheid aan materialen zowel nat als droog te verwerken en is geschikt voor een breedspectrum aan indicaties. De hoge efficiëntie van de machine resulteert in snelle productie en precieze resultaten. Het 5-assig frezen en bewerkingsproces wordt geregeld via de geïntegreerde pc met touchscreen monitor.

Ivoclar PrograMill PM5

Ivoclar PrograMill PM5

De PrograMill PM5 levert uitstekende prestaties voor digitale tandtechnische laboratoria. De freesmachine is in staat om een verscheidenheid aan materialen zowel nat als droog te verwerken en is geschikt voor een breedspectrum aan indicaties. De PrograMill PM5 beschikt over een geïntegreerde discwisselaar met 8 posities, voor een geautomatiseerde productie in uw laboratorium. De discwisselaar maakt het mogelijk om opdrachtorders te verwerken met verschillende materialen en indicaties. Individuele verwerkingsstrategieën worden gebruikt afhankelijk van het materiaal en de indicatie.

Ivoclar PrograMill PM3

Ivoclar PrograMill PM3

De PrograMill PM3 levert uitstekende prestaties voor digitale tandtechnische laboratoria. De freesmachine is in staat om een verscheidenheid aan materialen zowel nat als droog te verwerken en is geschikt voor een breedspectrum aan indicaties. De precieze vewerkingsprocedure met 5-assig frezen wordt bediend door een geïntegreerde pc met een touchscreen. Het volautomatische systeem voor materiaal beheer controleert of de materialen overeenkomen met de verwerkingsstrategie. De discwisselaar zorgt ervoor dat de productie onafhankelijk en consistent wordt uitgevoerd.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in Labside apparatuur van Ivoclar of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.