Ivoclar Chairside

Alle apparatuur op deze pagina maken deel uit van: Vaste prothetiek – Chairside. Deze bestrijken het gehele vervaardigingsproces van vaste protheses en tijdelijke voorzieningen tot de verzorging van restauraties. Wilt u meer weten over de Vaste prothetiek Chairside apparatuur die wij aanbieden? Onze specialist Ruud Kolijn helpt u graag verder.

Ivoclar Programill One
Ivoclar Programill One

Ivoclar PrograMill One

De PrograMill One is het kleinste intelligente 5-assige freessysteem ter wereld. Het combineert industriële productiekwaliteit met uiterst hoge precisie en een modern design. De machine is draadloos (WiFi) en kan overal in een tandartspraktijk of in een (in-house) tandtechnische laboratorium worden geplaatst en bediend worden via een app op een tablet of smartphone. Dit is Digital Dentistry 4.0.

Ivoclar Programat CS6

Ivoclar Programat CS6

Met de nieuwe Programat CS6-combinatieoven kunt u sneller dan ooit restauraties kristalliseren en sinteren met onovertroffen esthetische resultaten. De betrouwbare technologie achter de Programat CS6 zorgt ervoor dat elke casus snel en consistent wordt voltooid, zodat u zich kunt concentreren op uw patiënten, niet op uw oven.

Ivoclar Programat CS4

Ivoclar Programat CS4

Programat CS4 is een compacte multifunctionele oven voor tandartspraktijken. Het is ontworpen voor het sinteren van zirkoniumoxide restauraties, bijvoorbeeld IPS e.max ZirCAD, bij een temperatuur tot 1600 °C. De oven kan ook worden toegepast als glazuur en kristallisatie oven voor IPS e.max CAD en IPS Empress CAD restauraties.

Ivoclar VivaScan
Ivoclar Vivascan

Ivoclar VivaScan

De VivaScan is een compacte en krachtige intraorale scanner voor de tandartspraktijk, die zorgt voor een flexibele scanbeleving. Met een gewicht van slechts 230 gram staat de VivaScan garant voor flexibel gebruik. Dankzij de plug&play-functie kan de VivaScan worden gebruikt als een mobiel, draagbaar systeem. De scanner hoeft slechts met één kabeltje met een laptop te worden verbonden en is dan klaar voor gebruik.

Ivoclar Programat CS3

Ivoclar Programat CS3

De Programat CS3 is de ideale keramiek en kristallisatie oven voor tandartsen die speciaal ontwikkeld is voor de kristallisatie van IPS e-max CAD restauraties. De oven wordt bediend via de 7-inch kleuren touchscreen met een speciaal ontwikkelde bedieningsconcept voor de tandheelkundige praktijk en het beproefde folietoetsenbord.

Ivoclar Programat CS2

Ivoclar Programat CS2

De Programat CS2 is speciaal ontworpen voor de kristallisatie van IPS e.max CAD restauraties en is gemakkelijk te bedienen dankzij de slimme combinatie van een kleuren touchscreen en een folietoetsenbord. Het is uitgerust met 20 individuele programma’s en een snelprogramma.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in Chairside apparatuur van Ivoclar of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.