Dentsply Sirona Inlab

Dentsply Sirona heeft een module voor tandtechnici, genaamd inLab. Dentsply Sirona biedt uw lab een grotere vrijheid in termen van indicaties, materialen en voor de verwerking van CAD/CAM-gegevens van derden. De open vijfassige freeseenheid en slijpmachine inLab MC X5 is speciaal ontworpen om de labs te voorzien van kostenefficiënte productie – vandaag en in de toekomst. Wilt u meer weten over Dentsply Sirona inLab apparatuur die wij aanbieden? Onze specialist Ruud Kolijn helpt u graag verder.

Dentsply Sirona MC X5

Dentsply Sirona inLab MC X5

Elk aspect van inLab MC X5 is ontworpen om aan de CAD/CAM behoeften te voldoen van de tandtechnische laboratoria. Intensieve technische en technologische uitwisseling met veel tandtechnici heeft geleid tot de oprichting van een productiemachine die voldoet aan vrijwel alle eisen. Voor de betrouwbare, onafhankelijke productie van restauraties.

Dentsply Sirona inEos X5

Met inEos X5 kunt u scans nemen voor alle indicaties met de grootste nauwkeurigheid. Door het combineren van eenvoudige bediening met speciale scanning strategieën, zorgt inEos X5 voor een flexibele positionering van de modellen en volledige vrijheid in gebruik. Duidelijke software-interface en intuïtieve bediening resulteren in digitale modellen in slechts een paar klikken.

Dentsply Sirona inLab Software

Dentsply Sirona inLab Software

De nieuwe inLab software is volledig herontwikkeld en is ontworpen om aan de CAD/CAM eisen te voldoen. Met zijn stand-alone CAD en CAM componenten en open ontwerp, zal de software integreren met de bestaande scanners en machines. CAD met inLab SW voldoet aan uw eisen op basis van indicaties, geoptimaliseerde ontwerpprocessen en gebruiksvriendelijke interface.

Dentsply Sirona inLab Profire

De nieuwe inLab Profire sinteroven voor zirkoniumoxiderestauraties en restauraties van niet-edele metalen integreert beproefde procestechnologie in een nieuw ontwerp. Hoogwaardige verwarmingselementen en een homogene temperatuurverdeling in de ovenkamer garanderen een nauwkeurige temperatuurregeling gedurende het hele sinterproces.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in Dentsply Sirona apparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.