Amann Girrbach

Amann Girrbach staat bekend om zijn gebruik van geavanceerde CAD/CAM-technologie in hun freesmachines. Dit stelt tandtechnici in staat om zeer nauwkeurige en esthetisch aantrekkelijke tandheelkundige restauraties te produceren. Hun freesmachines kunnen een breed scala aan materialen verwerken, waaronder zirconiumoxide, lithiumdisilicaat, metaallegeringen en verschillende soorten kunststoffen. Dit biedt tandtechnici flexibiliteit bij het kiezen van het juiste materiaal voor een specifieke restauratie, afhankelijk van de behoeften van de patiënt.

Amann Girrbach Ceramill Matron
Amann Girrbach Ceramill Matron

Amann Girrbach Ceramill Matron

De buitengewone producteigenschappen maken de Ceramill Matron sterker, sneller en slimmer, waardoor hij maximaal gebruiksgemak biedt en gewoon leuker is om mee te werken. Of u nu een expert of een CAD/CAM-nieuwkomer bent: u profiteert van uitstekende precisie en freesresultaten bij hoge snelheid in een breed scala aan materiaal, vooral op het gebied van hardmetaalbewerking.

Amann Girrbach Ceramill Motion 3

De Ceramill Motion 3 is een intelligente 5-assige hybride freesmachine die niet alleen natte en droge verwerking in één machine combineert, maar ook een end-to-end digitale workflow mogelijk maakt. Begeleide workflows, van reiniging tot onderhoud, gereedschaps- en houderbeheer beschermd tegen verwisselingen en semi-autonome bediening geven u de vrijheid om u volledig aan uw beroep te wijden in plaats van aan het hanteren van machines.

Amann Girrbach Ceramill Matik

Maak uw dagelijkse routines eenvoudiger met volledig automatische reiniging en materiaal- en gereedschapsbeheer. Dit optimaliseert effectief de inspanning en procesveiligheid in de dagelijkse laboratoriumroutine. De intuïtieve bediening op het geïntegreerde machinedisplay ondersteunt u in alle aspecten met begeleide workflows. Door de verbinding met het virtuele AG.Live-platform wordt de Ceramill Matik de kern van uw CAD/CAM-processen.

Amann Girrbach Ceramill Motion DRS

De Ceramill Motion DRS freeseenheid biedt gebruikers maximale behandelveelzijdigheid in de tandartspraktijk en maakt hoogwaardige restauraties van één tand mogelijk, zelfs binnen één sessie, in combinatie met de Ceramill Mind DRS-ontwerpsoftware. Dankzij de snelle verwerkingsstrategieën kunnen uw patiënten na behandeling al de tandartspraktijk verlaten met een definitieve gebitsprothese.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in CAD/CAM apparatuur van Amann Girrbach of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.