Amann Girrbach

Met CEREC kunt u in uw eigen praktijk in- en onlays, kronen, abutments en bruggen frezen. De apparatuur is niet alleen handig in gebruik, het is ook gebaseerd op een ruimtebesparend ontwerp. Met een scanner kunt u de situatie in de mond van de patiënt vastleggen om vervolgens uw restauratie te ontwerpen in de bijbehorende software. Wanneer u tevreden bent met uw ontwerp stuurt u deze door naar uw CEREC MC X of MC XL, de freeseenheden van Dentsply Sirona. Wilt u meer weten over de CEREC apparatuur die wij aanbieden? Onze specialist Ruud Kolijn helpt u graag verder.

Amann Girrbach Ceramill Motion DRS

De Ceramill Motion DRS freeseenheid samen met de Ceramill Mind DRS ontwerpsoftware bieden de arts de mogelijkheid om kleine restauraties direct in de praktijk te vervaardigen. Snelle, speciaal ontwikkelde freesstrategieën maken het mogelijk om binnen één sessie restauraties van één tand uit bepaalde materialen te produceren. De patiënt heeft het voordeel dat hij direct met een blijvend kunstgebit de praktijk kan verlaten.

Amann Girrbach Matik

Maak uw dagelijkse routines eenvoudiger met volledig automatische reiniging en materiaal- en gereedschapsbeheer. Dit optimaliseert effectief de inspanning en procesveiligheid in de dagelijkse laboratoriumroutine. De intuïtieve bediening op het geïntegreerde machinedisplay ondersteunt u in alle aspecten met begeleide workflows. Door de verbinding met het virtuele AG.Live-platform wordt de Ceramill Matik de kern van uw CAD/CAM-processen.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in CAD/CAM apparatuur van Amann Girrbach of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Ruud Kolijn via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.