Software

Als behandelaar wilt u natuurlijk zo veel mogelijk tijd aan uw patiënten besteden, en niet aan administratie. Hiervoor bieden wij praktijksoftware aan van Planmeca en Dentsply Sirona. Met deze praktijksoftware kunt u al uw apparatuur op elkaar aansluiten, zodat u uw patiëntgegevens altijd bij de hand hebt. De software is toegankelijk via pc’s en tablets in uw praktijk, maar ook op de apparatuur zelf.

Planmeca Romexis

Planmeca Romexis

De Romexis-software maakt het mogelijk om alle soorten gegevens in hetzelfde systeem vast te leggen, te bekijken en te verwerken – met alle 2D- en 3D-beelden en CAD / CAM-cases in dezelfde database. De uitgebreide specialistische tools van de software, realtime monitoringmogelijkheden en unieke connectiviteit met Planmeca-apparatuur zorgen ervoor dat elke dag efficiënter en leuker wordt.

Dentsply Sirona Sidexis

Sidexis software stelt duidelijke diagnoses. Modern en intuïtief ontworpen structureert het uw workflow op efficiënte wijze en fungeert het als basis voor verdere planning en diagnoses. De software voor röntgenfoto’s bespaart tijd, is veilig en verbetert uw resultaten.

VisiQuick

VisiQuick koppelt naar alle röntgensystemen. Dit geldt ook voor intra-orale, video, en 3D apparatuur. Zo kunt u al uw beelden op één plek bekijken, verbeteren, vergelijken en annoteren. Dit zorgt voor maximale efficiëntie en tijdwinst.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse software of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist Erik Baas via onderstaand contactformulier. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.