Dieptrekken

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van dieptrekken. Onze specialist Gerard van Veggel adviseert graag welk dieptrekapparaat het beste past in uw laboratorium.

2021-DU-website-tt-erkoform

Erkodent Erkoform 3D Motion

De Erkoform 3D Motion heeft een geautomatiseerd thermovormproces. Een groot volume wordt vacuüm gehouden om een plotselinge vorming mogelijk te maken. Een sensor voor aanraakloze temperatuurmeting verzekert de nauwkeurige temperatuur van het materiaal voor het thermovormen, ongeacht de omgevingstemperatuur. Het toestel is uitgerust met een middengolvige infraroodverwarming, die geen voorverwarmingstijd nodig heeft.

Erkodent Erkoform 3D+

De Erkoform 3D+ heeft dezelfde kenmerken als de Erkoform 3D Motion, maar zonder geautomatiseerd thermovormproces. Ook de functies van het touchpanel zijn hetzelfde. Het apparaat is uitgerust met een middengolvige infraroodverwarming, die geen voorverwarmingstijd nodig heeft.

Erkodent Occluform 3

De Occluform 3 is een occludator die kan worden geïntegreerd in een thermovormunit om de tegenoverliggende beet af te drukken. Het apparaat kan alleen worden geïnstalleerd op de Erkoform units serie 3. De unit heeft een Bonwill driehoek met een zijde van 11,5 cm en een Balkwill-hoek van 20°.

Erkodent Erkopress Ci Motion

Persluchtvervormingseenheid met geautomatiseerd thermovormproces met zelfvoorzienende, geïntegreerde productie van perslucht. De Erkopress Ci Motion heeft een krachtige, geïntegreerde compressor met reserve perslucht, waardoor hij onafhankelijk is van een eventueel persluchtsysteem.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in Dieptrekapparatuur? Neem dan contact op met onze specialist Gerard van Veggel via 030 281 55 07 of vul onderstaand contactformulier in. Hij helpt u zo snel mogelijk.