Alginaatmixers

Plandent heeft een breed assortiment op het gebied van alginaatmixers. Onze specialist Gerard van Veggel adviseert graag welke alginaatmixer het beste past in uw laboratorium.

Zhermack Hurrimix 2

Zhermack Hurrimix 2

Hurrimix 2 gebruikt technische oplossingen die een constante hoge kwaliteit van het mengen garanderen in vergelijking met manueel mengen. De alginaatmixer kan ook gebruikt worden om alginaten en pleisters te mengen: vaak ontstaat de behoefte om de afdruk direct in de tandartspraktijk te gieten (om tijd en kosten te besparen). Ook dit proces wordt door Hurrimix2 vereenvoudigd.

Zhermack MX300

De MX300 is een automatische menger voor alginaten die de kwaliteit van het mengsel aanzienlijk verbetert in vergelijking met manuele methodes, die het mengproces helpt standaardiseren en consistente, reproduceerbare resultaten geeft.

Cavex Alginate Mixer 3

De Cavex Alginate Mixer 3 is het ideale apparaat om een ​​homogene alginaat mix te creëren, wat leidt tot de perfecte alginaatafdruk. Met een geperfectioneerde mengtechniek en een modern design is dit apparaat een pronkstuk in iedere praktijk.

Cavex Alginate Mixer II

De Cavex Alginate Mixer II helpt dentale professionals door de alginaat-mengprocedure te standaardiseren. Zo bent u keer op keer verzekerd van een glad en homogeen mengsel, vrij van klonten of luchtbellen.

Nieuwegein

Haren

Contact

Heeft u interesse in een alignaatmixer? Neem contact op met onze tandtechnische specialist via 030 281 55 07 of vul het contactformulier in. Gerard staat u zo snel mogelijk te woord.